Iltainen Canberra.

No niin, huomenna aamulla lähden aikaisin Sydneyyn, oon siellä yhden yön ja sit keskiviikkoaamuna suuntaan Fidzille. Ei tunnu yhtään siltä, että oisin lähdössä mihinkään. Mutta oon kyllä kieltämättä iloinen, että pääsen hetkeks pois tästä hullusta taloudesta :D Mehän nimittäin asutaan nyt toista viikkoa Celinan vanhempien luona. Jätettiin edellisviikon viikonloppuna hyvästit Dunlopin talolle ja muutettiin viereiselle asuinalueelle. Vielä ei oo tietoa milloin päästään sisään meidän uuteen taloon, mutta toivottavasti ei kestäis kolmea viikkoa kauempaa.

Mutta siis juu, Celinan vanhemmat lähti pariks päiväks pois, jotta saadaan rauhassa asettua taloks tänne. Meillä oli Kevinin kanssa vähän epätoivoiset fiilikset ekana iltana kun Celina esitteli meille, miten kierrätettävät roskat pannaan sipulipussiin, kierrättämättömät roskat perunapussiin ja oikeessa roskiksessa pidetään perunoita :'D Ja sitten me ihmeteltiin, miks niillä on niin paljon avaamattomia limsapulloja (tai miks niillä on niin paljon KAIKKEA). Ei se vielä mitään, että keittiöstä löyty ainaki kymmenen limsapulloa, myöhemmin löydettiin lisää olkkarin kaapeista ja sohvan alta... Mutta joo, tää talous on jokseenkin mielenkiintoinen. Ihmiset on kyllä todella mukavia. Ja on kiva asua pitkästä aikaa taas kissan kanssa :) Tosin se tulee olemaan vielä mukavampaa kun pääsen pesemään Coronan Fidzin reissun jälkeen.

Mitäs muuta? Kävin äänestämässä presidentinvaalien toisella kierroksella ja torstaina oli Australia Day (vähän niin kuin itsenäisyyspäivä, mutta ei luonnollisestikaan itsenäisyyspäivä, koska Australia ei oo itsenäinen). Käytiin keskiviikkoiltana Tiian kanssa Australia Dayn konsertissa, mikä oli tosi kiva tapahtuma. Varsinaisena Australia päivänä me ajettiin rannikolle Brouleehen ja Tiia oli mukana. Oltiin siellä taas kolme yötä ja tehtiin normaaleja rantajuttuja. Me ollaan kävelty Tiian kanssa tosi paljon iltasin. Aloitettiin silloin kun vielä asuin Dunlopissa, sitten käytiin kerran lenkillä ku oon asunu täällä ja rannikolla käytiin joka päivä, ekalla kerralla käveltiin 8km, muulloin 10km, mutta sitten viimeisenä lenkkinä Brouleessa käveltiin rantaa pitkin 15km. Yks ilta kun oltiin tulossa lenkiltä takaisin, niin saatiin viesti mun perheeltä, että ne on matkalla sairaalaan. Sit siinä ohessa oli kuva Chloesta. Sillä oli verta silmän alla aika paljon. Myöhemmin selvis, että mun perhe oli myös ollu iltalenkillä lasten kanssa ja sit kun ne oli tullu takas ja oli ollu pimeetä, Chloe oli juossu terassilla suoraan pyykkitelineeseen ja saanu sen silmäänsä. Loppu hyvin kaikki hyvin, mutta siinä ois voinu käydä paljon pahemminkin.

Tää nyt oli tällainen pikapäivitys, koska mun pitää mennä nukkumaan, että jaksan lähteä tien päälle aamulla. Ajattelin, että käväisisin huomenna Sydneyssa vielä kävelyllä oopperatalolla, vaikka oonkin jo nähny sen kerran. Yritän vältellä ostoskeskuksia nimittäin... Ja sitten lähden Australiasta pois. Kummallista. Ei vaan millään voi uskoa, että on oikeasti lähdössä kattomaan Tyynenmeren saaria. Wou!

Aussit kuittaa.

PS: http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2012011815093501_hu.shtml