06.      Mun tyyny on vaahtomuovia, eli se muotoutuu pään mukaan. Okei, se on ihan ymmärrettävää, mutta se ei oo ymmärrettävää, että myös mun PEITTO on vaahtomuovia. Se ei oikein laskeudu silleen ihoa myöten, vaan on jäykempi ja kummallinen. En enää muista, miltä normaali peitto tuntuu, joten vaahtomuovipeitto ei enää haittaa, mutta muistan kuinka ärsyttävä se oli ekana yönä. En kyllä ymmärrä mikä järki vaahtomuovipeitossa on.... varmaan jotain, ettei tuu liian kuuma kesäisin ynnä muuta sellaista.

 

05.      No tietysti se, että autossa on kaikki väärällä puolella / väärin päin. Kaikki meni hyvin, kun ajoin tänään ekaa kertaa yksin lapset uimahalliin ja takas. Silti kävelen edelleen kuskin puolelle silloin kun mun pitäis olla pelkääjänpaikalla ja pelkääjänpaikalle silloin kun mun pitäis ajaa. Huoh.

 

04.      Juodaan aina Coca-colaa iltaruoan kanssa. Tai minkä tahansa ruoan kanssa. Lapset ei saa juoda limsaa täällä kotona, mutta Kevin juo aina kokista. Celina ei tykkää kokiksesta, mutta se juo jotain Spriten tapaista, tai sitten mehua tai vettä. Mutta joka tapauksessa, joka ruualla kokista. Saan varmaan takas kaikki kilot, jotka kesällä karistin sairastaessa. Tää perhe urheilee tosi paljon (vanhemmat menee esimerkiks uimaan joinaki päivinä viikossa kello puol 6 aamulla ja kaikkea muuta mahdollista, joten ne varmaan kuluttaa kaikki kalorit, mutta itsestäni en olis niinkään varma...)

 

03.      Sanomalehti vaan heitetään pihaan niin kuin kaikissa jenkkileffoissa. Se on käärittynä muoviin ja sit sen löytää vähän milloin mistäkin, yleensä kylläkin aika keskeltä pihaa. Näin pitää tehdä, koska sanomalehdet ei mahdu postilaatikoihin. On mukavaa ajaa pihatielle ja ruveta ettiin sanomalehteä ja todeta, että ai hups, se onkin auton alla.



02.      Postilaatikot! Suurimmalla osalla taloista on pihan reunassa sellainen tiilistä tehty kivijalka ja siinä on siis etupuolella sellainen hopeinen luukku, josta posti pannaan sisään  ja sit toisella puolella on tavallaan niin kuin pari tiiltä pois, että sen postin saa sieltä. Tykkään tästä tosi paljon, ne on hienoja ja idea on mun mielestä hyvä! Joissakin taloissa on kyllä normaali postilaatikko. Ei läheskään samanlainen kuin suomalaiset postilaatikot, mutta normaalimpi kuitenkin. Otan kuvan meidän postilaatikosta huomenna tai joskus, joten saatte nähdä myöhemmin millainen se on, koska mun selitys ei tainnu olla kovin ymmärrettävä.

 

01.     Kaikista omituisin juttu, minkä nyt kykenen mieleeni palauttamaan (oon jo niin tottunu kaikkeen, että mikään ei tunnu enää omituiselta!) on roska-autot. Ne on ihan normaalin näköisiä roska-autoja, jotka kiertää täällä kerran viikossa samaan tapaan kuin Suomessa. Täällä vaan pitää ite viedä oikeana aamuna ulkoroskis tien viereen, koska roska-auto vaan ajaa siihen viereen ja sit sen kyljessä on sellainen juttu, joka nostaa sen roskiksen, tyhjentää auton sisään ja laskee takaisin maahan. Sit roska-auto vaan jatkaa matkaa, eli kuskin ei tarvi ollenkaan nousta ulos autosta. Kätevää!